Tävling

I helgen vart det tävling igen!
Ru och jag kamma hem vinsten ännu denna helg! Hon går riktigt bra för tillfället, första gången vi startade i hoppklass två, tror hon kom 6a i agilityn, MEN hon var EN sekund för långsam och pinnhelvetet togs framför näsan på mig. OM jag var bitter? Bara för namnet, men Ru hon gick så fint älsklingen!
Johan körde Saik, och Saik han ville köra med mig ;) Men å andra sidan av alla lopp så har hälften av banorna sett kanon ut och hälften flummt.
Emo gick rätt okej denna helgen också. Det går snabbt och det gäller att anpassa varje steg man tar till den hunden, vilket gör det lite svårt för mig ibland, även om hunden går kanon! Han fick iaf en femte placering. Och på slutet av dan så var det klass som hette tunnelrejset för alla hundar från 12 mån så jag fick snällt efteranmäla mig på tävlingsplatsen med Kid. Det gick som planerat. Kid sprang och sprang och sprang och hade jättekul ;) Hon han till och med hälsa på en funktioner under loppet, och efter loppet var hon påväg till grillen, tur att hon kommer på inkallning iaf ;) Hon slutade på något konstigt sätt på 7e plats.
 
Idag fyller Silver Fang kullen 1 år, kommer ihåg dagen som igår när stjärnorna föddes!
Vad jag har fått bekräftat mår alla prima och lika härliga nu som då :) <3

Vi skulle egentligen gjort ett BPH idag, men beskrivaren blev sjuk och vi fick ställa in, istället drog jag till klubben med två härliga valpköpare för att träna inför kommande tävlingar, såsom både lydnad och agility!
 
 

Babyboom och tävling!

 
 
 
Babyboom och tävling.

I dagarna har vi fått tillökning, 8 kycklingar har kläckts, varav en har dött.
Pi har fått 10 kaninbebbar, men tyvärr finns det nu bara 5 ljuvliga sötnosar kvar.
Shakie har idag fått 2små kaninbebbar.

Jag har vart iväg och tävlat i helgen.

Som bäst gick gammelSaik igår, med en andra placering och pinne i klass två! Bara en kvar sen är vi uppflyttade till trean!
Idag var jag iväg själv med Ru och hon kamma hem storvinsten och vann sin klass med pinne och uppflyttad till klass 2. Så skönt då vi bara behövde en pinne till i hoppklass!

Så helgen har vart supertrevlig då en av min älskade valpköpare följde med på lördagen, så det blev mycket tjöt och häng ^^. Nåväl. En riktigt roligt helg och hundarna har presterat på bra, trotts noll träning, den enda var väl Emo som körde så det rök så jag hann inte med ett jota. :P Hahaha får träna lite mer inför nästa gång :P


Idag har Pis årsdag, hon skulle blivit 7¨år, och jag kan inte riktigt formulera orden. Mer än att jag saknar dig och tänker på dig vareviga dag, då ditt namn har etsats fast i mitt livslångt bläck på min arm, så vackert. Så tragiskt.
Jag saknar dig. Min Ängel <3
 
 
 

Blodpulver.

Laddat upp matföråden för dogsen lite till! Blev överraskad när jag blev sponsrad med en stor burk blodpulver! Det tackar vi inte nej till! Så nu ska här testas och se vi kan bygga lite mer muskler på Kid.
Hon är inte omusklad, långt ifrån, hon är mycket bra musklad, och kanske en av de mest musklade mexare jag någonsin sett. Men mer ska det bli givetvis. Hon är ännu ung, så vi kör ganska lugnt än sålänge, men jag har tagit mig i kragen att komma ut å löpträna förstår ni, blir ca 3km iaf. Åh med blandad fysträning, får hon Barf morgon, ex djurdel vi slaktat hemma från gården, och kvällsmat blir Standart Extra, Ägg-gula, och blodpulver! 
Återkommer med resultat!
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg