En bloggpaus!

Sista inlägget på ett tag.
Imorgon flyttar vi och därefter kommer de ta ett tag innan vi har internet igen! Kanske om jag orkar, bloggar jag via mobilen, men de inläggen brukar aldrig bli roliga då jag inte vet hur man lägger till bilder!

En suddig bild på våran gård. Som vi längtar!

Vill passa på att gratulera en av mina valpköpare som har ställt ut All you wanted Jason "Froning" i norge, och blivit BIR, BIG 2 ! Såååååå himla roligt! Åh så fin kritik! Verkligen jätte stort grattis! Så himla roligt att det går så bra för er! :)
 
 
Vi söker även en fodervärd åt en chinese crested tik!
Förmodligen en puff, eller naket! Har inte bestämt mig riktigt än. Kravet är beroende på variant, att man tycker om pälsvård om det blir en puff, eller hudvård om det blir naket. Hunden ska ställas ut officieltt på utställningar, gillar man inte det själv så kan jag även hjälpa till! 
Hunden ska även hälsotestas och genomföra bph. Helst helst tävlas eller tränas i någon gren, då det är lite av mitt avelsarbete!

För mer info om fodervärd kan ni maila mig på allyouwanted@hotmail.se
 
 
Förutom detta har vi promenerat hundarna rätt mycket idag då vart så fint väder, har njutit varje gång av fågelkvittret, sjön, hundarna, o min familj :)

Åh så klart lite storkok till barnen igen ;)
Wokgrönsaker i alla dess former, tillsatte bönor, broccoli, couscous, köttfärs och en variant med fisk!
 
 
Vi ses framöver!
 

Inspiration o en del barnmat...


Idag anlände äntligen våra nya fräsha men framför allt charmiga träningsdagböcker! Det var en suprise till Johan från mig. Har alltid facinerats av Tinas otroliga vackra och roliga skapelser, och fråga lite snällt om hon inte kunde måla en med Johan och Saiko på, och en med mig och Ru på. Tycker det ser festligt ut!
OM man vill ut å träna nu, hihi!
Råttorna har fått badat/simtränat idag i vårt badkar idag.
Åke. Tyckte inte det var speciellt roligt och ville nog helst upp, fast han simma lite ändå.
Lennart. Gud vad roligt de va å se han bada, han simma, dök flera gånger och tvätta sig så fint, så sjukt charmig!
Åke. Han var lugn som en filbunke, tvätta sig o njöt så fint.
Till kvällningen blev det träningspass för var sin råtta.
Christer lär sig så otroligt fort, tyvärr så är dom inte helt motagliga utanför buren. Jo inkallning funkar jättebra, men i övrigt så har dom inte landat och känner sig fullt trygga utanför buren förutom i våran famn. Så träningen sker gradvis i buren och filmade ett pass när vi tränar snurra, och dom är så sjukt duktiga! Christer är bäst! Han är den mest försynta och blyga råttan av dessa tre, men deffentivt den mest lättlärdaste!

Ett litet lydnadspass hann vi med också när vi var ute.
Framsteg framsteg för affrokrullet!
 
Sjukt hur mycket ungarna äter! Gjorde storkok för nån dag sen å de är typ slut om en två dagar!!
Gillar att laga mat åt dom, så vi köpte denna gången diverse wokmixer, couscous, och nått köttaktig eller fisk kommer vi tillägga! Gör ju all mat själv, inklusive fruktpurer, krämer i diverse slag, samt egengjord katrinplommonpure. Superenkelt, slipper halvfabrikat och diverse läskiga tillsatser. Dom får katrinplommonpuren på gröten till frukost och det har gett underverk, vi överdoserar säkert något men vi slipper då ge dom läkemedel som dom skrivit ut för att dom ska bajsa! Känns skönt att det funkar utan några läkemedel och bara ren bra mat!
 
 
Sen packar vi för fullt här hemma. LÄNGTAR LÄNGTAR!

träning men inte tävling

När vi gick igenom affären för några dagar sen snubbla jag över billiga nagellack, fick tag i ett gräsligt grönt nagellack å fråga johan; seriöst vem använder sånt här? smålog och i kassan la jag fram det, man kan väl testa tänkte jag. Så nu lyser inte bara mina händer å fötter utan även johans naglar! ingen har märkt hans glada fingrar trotts jobb, mathandling å klubbträning hihihi!
 
Vi tog vårt pick å pack å åkte iväg å träna hundarna idag! emo fick flera bra rutskick, apporteringar, fjärr å platsliggningar samt budföring å en liten rallykomb husse fixat!
 
saiko fick budföring å rallyträning av husse!
 
ru fick träna lite rally å budföring!
 
fick träffa rus valp, trick också! ru var inte överförtjust till en börja, men när jag väl förklara för henne att han inte skulle med hem gick de bra ;-)
 
Jag längtar så få tävla. Men för mycket utgifter dessa månader sätter stopp för det. Mår dåligt av att inte få tävla :-( vet att det bara är en period men det gör mega ont i mitt (kanske för stora tävlinhshjärta) att inte få kunna göra det jag älskar mest!
 
Gården är klar å första lasset går på söndag! bland tre hundar, två barn å en sovande man ska jag nu försöka packa!!
 
Visa fler inlägg