Yey!

Jag kom med på distriktmästerskapen i lydnad! 
AWESOME! :D

Nu fular vi oss, slänger på smink över det gamla, finner ny energi, backar bak ett steg och fram tre, och finslipar lite lydnadsettan!
Kört en utställningsträning och hunden står som inget annat, fikat en stund med Pauline, och har ett inbokat behövligt möte med Carro, glögg, hundträning o struntprat. Längdskidorna blev de inget av än - vart fan är min snö!?
Idag ska det tydligen komma massa skitungar o tigga godis, har varken tid med andras ungar eller något godis hemma, så det blir dags för hundarna att jobba som lite vakthundar ute. Undrar vem som blir mest rädd om dom vågar sig in? 
Dessutom är det här sista dagen på johans "förlängda" sommarjobb, så nu är han hemma med mig i en hel månad! Tjofräs - lycklig tjej/mamma aka matte!

Valparna!


Fått massa bilder o uppdatering av valpköparna, dom är så nöjda med dom allihop, känns så himla bra!
Alla får sova gott om nätterna och allt verkar gå så himla bra! SÅ himla nöjd, med mitt och deras jobb! Älskade små liv, Trick åkte förra fredagen, bor bara 10min från oss! Kommer lite bilder på Jodie och nakenhanen i Norge, som blivit modell för ett företag till hundselar, vilken snygging! :D

Visst är det tomt, å en smula tråkigt att det inte blev någon valp till oss. Men så är det ibland, men å andra sidan så blev ju allt mer än bra för valparna, och det är de viktigaste!

Vi väntar ivrigt på våran mex som förhoppningsvis flyttar in nästa år, bokad å klar, ska bara bakas först! ;)
Drömmar kan slå in <3

Jag har aldrig varit en sån som bara drömmer, utan jag kämpar hårt för att mina drömmar ska bli till verklighet, "bara prat har jag aldrig ett gett mycket för" Många har försökt vägleda mig in på andra banor, men jag har alltid gått min egen väg,och jag tror det är det som har gjort att jag tagit mig så långt!

En av mina absoluta största drömmar var att bli uppfödare och få en kull valpar, kämpat har jag gjort för att få fram en bra avelstik, att det skulle ta sisådär 12 år ja det visste jag inte men, jag gav aldrig upp! Drömmen har slått in. En hundkärra ville vi ha, vi har sparat varje månad, och tadaa, när tiden var inne då köpte vi en! Vi vill verkligen verkligen gifta oss, det kostar skjortan! Vi sparar å sparar, men giftermål är en sak som verkligen kostar stora summor pengar! Helst vill vi göra det nu, men det går inte :( och det är så himla tråkigt. Men vi kämpar, för en dag står jag där framme i altaret med dig <3

Tävlingar o en o annan tand...

Tävlingarna avlöser varandra.

 
 
Dm i rallylydnad har gått av stapeln!
Det blev en riktigt bra start i en ny gren för Johan och Saiko, endast en gång har det gått en bana ihop och det var några dagar innan tävling, resultatet slutade med 91p av 100! Ingen dålig start men o andra sidan, rally är ju rally ;)
Individuell placering för Johan vet jag inte, men hans lag kom 3a! Så jäkla bra! Duktiga rallyhundar i Lidköping!

 
Själv panga jag och Emo på med 99p av 100! Individuellt kom jag 2a! 
3a totalt! Inte illa det heller, men å andra sidan, hur svårt kan det vara? ;)
Men är supernöjd med våra resultat, klubbens resultat, och hejjarklacken vi hade med oss! :D ;)
 

Dagen efter vankades det lydnad!
Ett snopet 2a pris IGEN! Men fin början och 9 på fria följet, och 10 på rutan! Mitt affro krull han kan han! Åh andra sidan valde jag att avbryta apporteringen, blev en nolla! Han har kunnat den klockren som valp hihi, sen har det gått utför. Känner mig ändå nöjd överlag, han var med mig hela tiden och hade fin kontakt. Något som jag blev lite ledsen över, var att detta var årets sista off lydnadstävling. Planen var att ta LP. :( Får helt enkelt insé att detta året har gått åt, åt barn o valpar :) Men är mer än lycklig för det också. Även om tävlingarna satts åt sidan, jag har ändå kommit igång rätt snabbt efter förlossningen, så jag känner mig BRA för det :)

Frågat om efteranmälan på Ungdoms DM i lydnad, får se om man kommer med. Vår enda lediga dag vi ska ha från barnen, var meningen att vi skulle ägna den åt "oss". Men det klia för mycket i fingrarna att få tävla, så mannen förstår om jag kommer med, har jag sagt att jag har världens bästa man? åh den mest förstående person i världen som fattar vad tävling, hundar betyder för mig? Som alltid har stöttat mig, istället för att klanka ner att det tar tid o alla våra pengar? ;) Nej han är galet bra! Den där Johan :) <3
 
På tal om något helt annat, Nu har även Harley fått sin första tand! Hihi :D Så himla roligt! Collin har fått 2, snart blir det tandborstning, haha! Ja gudars vad fort det går :)
Visa fler inlägg