Agility!


La mig och vaknade med huvudvärk, efter ännu lite smärtstillande och en god frukost ala husse style så var den övervinnlig! Dags för en härlig dag med agilityträning på klubben! Så underbart att komma ut, träffa en vän, andas frisk luft och träna hund. Dagens plan var en bana med bakombyten, och alla hundarna klara det förträffligt! Och självfallet hann vi med lite hundbus också.

Efter det blev den en brakmiddag på kinnekullegården, först supergod kantarellsoppa, sen lite helgstek, med potatis och någon god sås, och efter det, rödspätta i hummersås med räkor och potatisgratäng. Ni må tro att man kände sig smällfet efteråt. Kunde knappt röra mig upp för kullen där vi skulle sitta o smälta maten i vårsolen.

Ru håller inte tidsplaneringen med sitt löp, hon borde vart igång nu. Men hon kissar överallt och det känns att hon är på G, det gör inget att hon spräckt tidsplanen, det var egentligen ännu bättre så vi slipper krocka och klämma ut ungar samtidigt. Hon är smidig som tänker på mig hon ;)

Älskade hjärtat. <3


 
 
 

Utställnings kritik och ny vagn!

Här är lite av den kritik man kunde tyda från Malmö utställningen. Behöver helt klart ett proffs för att översätta allt! Haha
 
Rus kritik
Kunde ha ett något kraftigare nosparti,
mörka, välplacerade ögon, kunde va något större.
Utmärkt pigment. Utmärkt storlek.
Bra muskelatur i länd och lår. =D
Fina ramar. Rör sig väl fram, lite kort i steget bak.
 
 
Emos kritik
Maskulin, utmärkt typ.
Lite för stor. Fyrkantig kropp.
Utmärkt päls. Väl vinklad.
Utmärkta öron. Behöver starkare och snabbare rörelser.
 
 
Förövrigt så var ena syrran här igår med familj, vilket blev bad och korvgrillning! Efter att husse fick köra mig i skottkärra fram och tillbaka åkte han och köpte en rejäl vagn åt mig istället. Eller egentligen tror jag att han själv hade mer kul åt den än jag, oavsett vad fick jag komma ut på en rejäl runda tack vare den kärran, hundarna och tack vare Johan som köpte den =)
 
Älskar er.
 
Lite bilder, på våran rundtur med fikastopp samt en film 
 
 
 

Graviditetsinlägg om mig o twinsen!

 
 
Efter att ha lämnat trehundra prover och suttit på labratoriet hela måndag morgon så vågar dom numera säga att jag är frisk. Ingen havandeskapgsförgiftning och jag slapp insulinsprutor, och min järnbrist har blivit normal. Det känns bra att få leva normalt igen. Jag har inget emot nålar och sånt men är rätt trött på att ränna på sjukhus hela tiden.
 
Förövrigt har min mage blivit rätt stor, eller i ("många andras ögon fortfarande väldigt liten")
Men den är spänd som en ballong, och jag har svårt att röra mig, samt att det känns lite otymligt och tungt, även om jag säkerligen inte har gått upp mycket.
 
Jag har stora problem med sura uppstöttningar, eller i mitt fall munkräkor, illamående sitter i, men jag spyr inte lika ofta om jag håller mig till små små portioner varje dag. Rörligheten är sådär, jag ligger helst i soffan. Blivit soffpotatis! Jag har inga eller har aldrig haft någonsin under min graviditet några aggressionsutbrott osv, utan vart lugn som en filbunke! Äter inte som en skållad råtta, och är inte speciellt nervös utan mer apatisk när det gäller förlossning.
 
 
 
Jag får fortfarande många komentarer om min mage och graviditet, ibland önska man bara att någon kunde säga grattis, istället:
-Herregud, bär du på tvillingar? vart finns dom? 
-Så där såg jag ju i vecka 12! (är i veckan 30 snart)
- SOV! Det kommer du ALDRIG mer få göra.
- Hur ska ni ha råd?
-Får ni plats?
-Jaha då måste ni flytta till större!
-Köpa större bil, m.m 
-Akta dig! En vännina sprack ända upp i ändtarmen!
-Passa på att gå på bio och resturang innan det är för sent.
-Vad skönt för dig att vara så liten, då har du inte så stora problem. (som om det inte fanns andra?)
Helst vill man att folk bara ska gratulera, eller vara glada för ens skull.
 
 
 
Tips till illamående.
1. Klassikern: Knapra knäcke
2. Martyren: Håll ut!
3. Snabbmetoden: Ge dig hän!
 
Tips:
Köp alltid fler än ett graviditets test, för vilket svaret än blir vill man ha det bekräftat. Dessutom är det inte ofta man sparar något man har kissat på.
 
 
 
 
På tal om något annat.
Något spritter där inne. Men det är inge ens eget hjärta,
det är någon annans. <3
Visa fler inlägg