Pengar

Vill ni veta en busig sak?
Jag har slutat snusa! Att börja var nog det värsta jag har gjort i mitt liv, för fyfan vad svårt och jobbigt det är! Men idag har jag vart snus och nikontinfri i 1v och 3dagar! Eftersom jag är en hårding så sluta jag rakt av!
Hoppas verkligen jag håller mig i styr och inte faller. Men husse håller upp mig, för han är bra han. Min husse <3
 
 
 
Idag har vi vart på Gekås i Ullared och slängt bort x antal tusen på massa nödvändiga ting! Såsom var sin regnoverall till alla hundar. En skitstor röd klockan som passar till vårt knallröda köksbord! Ett par nya joggingbyxor och husse har köpt ett par nya springdojjor!
 
 
Förutom att ha shoppat kläder har Sbktävling gjort hål i plånboken, hösten innebär en jävla massa tävlingar, MH beskrivningar m.m 
 

Gud vilken rolig höst det kommer bli - fullproppad!

Hej hopp!

 
 
Idag har vi fixat allt inför jubeliumet, iaf det mesta!
Sen byggde vi upp banan för att provköra innan lördag! 
Gick superduper bra! Och Johan träna med Ru - det värmer i hjärtat att se dom två <3
 
 
Imorgon blir det Gekås på Ullared!
Kommer bli awesome! :D

Allt som händer

 
 
 
Så därja äntligen kan fingrarna rulla på tangenterna igen. Det har hänt en hel del. 


Trippen ner till Skåneland vad väldans trevlig! 
Det var den enda semestern jag och Johan hade ihop i sommar! Så det var kul att tillbringa lite egen tid med honom och hans familj. Vi hann även med lite shopping, tävlingar, samt goda middagar ala Pedersens!
Saiko och Emo fick med sig två nya godkända resultat i rally, Saiko i fortsättning och Emo i nybörjare! Matte fick ett par nya skor, husse fick en ny jacka, och Ru hon fick ett nytt halsband. Slutet gott, allting gott!
 
Vi har vart och kollat på hus, egentligen perfekt, men magkänslan sa annat. Stort garage, grusväg med tillgång till barmarksvägar, skogar så långt ögat nådde, ängar för spårmark, träningsplan i trädgården. Kanske till och med inhägnad trädgård. MEN det låg för nära en järnväg, och en annan väg. och kanske en smula långt bort. Snart hittar vi vårt hus. Snart.
 
 
 
Jag har slutat snusa btw. Det är svårt som fan. Idag har jag vart nikotinfri i 4 dagar!
Fortsätt kämpa Qvinna!!!

 
  
 
 
 
Visa fler inlägg