Vackra o duktiga hundar!

Visst trodde ni att jag skulle sitta hemma å dega idag? HAHA!

Så blev icke fallet, ska man komma nånvart får man sparka sig i röva, eller be hundarna att göra det åt en!
 
Tre hundar, tre spår!

Ru: Var ivrig som fan , spåra har vi gjort nu - det kan jag! Påstår hon. Å visst är hon duktig, om hon kunde dämpa sig lite, men det är ju så förbannat kul! NÄSA har hon iaf! Körde lite agilityträning - framåtsänande! Så så superduktig, samt säcken ala rööfärg! Gick fint så fint, så duktig så duktig! Mammas stolthet!
 
Saikomannen fick också ett spår, han går alltid lugnt, trygg, och noggrannt! Apporten in samt en leksak i slutet! Fick även en budföring med "skott"! Han reagera men sprang ändå! Jag drar alltid ut på skotträningen, för jag vet att han tycker det är jobbigt, men ska vi komma nånstans får man ta tag i det jobbiga! Å kan säga att han var superglad efteråt! SKITBRA POJKEN!!!
 
Emofisen fick ett helt appellspår idag, han har inte spårat mycket, men på honom ser det ut som om han aldrig gjort något annat, alla pinnar tog han, vinklarna såg jättefina ut! Agility - framåtsändande, han behöver mer träning på det, har lite svårt att lämna mig! Men han är en gud att handla, extrem känslig vid min singnaler, precis som jag vill ha honom, drömhund!!
 
Tack för all hjälp Pernilla, utan dig hade vi stått och stampat!
 
 
 
 
Ikväll har det blivit prat med fru uppfödare, Rus pappa, mamma, samt halvbror har agerat fotomodeller på HÖÖKS! Så jävla snygga!!!
 
 
 
 
Åååh va fina ni är!

Tre hundar. Ett liv.

 
Skoskav. Ingen löpträning idag. Nedrans cockerspaniel!
 
Morgonträning, eller frukostpass för Emo.
Platsliggning 1 min, lite apporteringsträning, samt ingångar med apport. En yoga övning, tass, samt backa han vi med inna frukosten tog slut.

Knarka kudden nåra timmar...
 
Vaknar. Tar ut hundarna på promenad, Ru får pumpa lite muskler i wp selen, med kedjor och en tunna idag, hittar inte mina andra kedjor, dom har flygit sin kos! Så blondinen i ett nötskal kom på att man kan ju fylla vatten i en plastflaska. Som om den skulle hålla... Sagt o gjort. det gjorde den inte.
 
Kom in å jag fick i mig lite frukost. Ru fick sig en genomkörare i lydnadsklass 1! Skitungen kan ju!
 
Till kvällningen var de grabbarnas tur!
Emo fick en ruta ala 25m vilket han klara galant! Lite linförighet, vill inte riktigt sätta sig på den sunkiga planen, men han är mutbar!
 
Saikonbajkon gick bättre än igår, och fick träna rutan, frittfölj, sittande under gång, inkallning, samt sitt  i grupp!
 
 
 
Hundarna har gett mig en såndär känsla idag. En bra känsla. Har tagit ett långt bad och kollat på en Elijah wood film! Nu är klockan 02,34. Blir nog att slumra in till en till film, hundarna ligger redan o snarkar! Busungar!<3
Visa fler inlägg