boop

 
 
Det är egentligen inte så mycket som har hänt det sista, förutom allt jobb.
En ny mobil har införskaffats, min dog, så ni som smsat o hört av er - do it again!

Saiko tyckte tydligen att jag skulle punga ut nåra tusen på en ny mobil istället för tävlingar. Han skulle nämligen lägga min nalle i i blöt mitt i natten. Den vägra vakna igen hur mycket jag än försökte övertala den. Den var finito - done!
 
Husse har hållt ställningarna här hemma, vart på klubben med vovvarna, lagat mat, städat,  masserat mig när jag behövt och väckt mig i badetkaret ett x antal gånger för att jag somnat.
 
Emo har vaccinerats och Ru har gjort sitt sista DNA test som nu är inskickad - spänningen lyder!
 
Helgen kommer bli sömnlös men rolig. Det vankas utställning, så precis efter jobbet på lördag morgon drar vi ner till Borås för hundutställning hela helgen, vi får låna Beckas lägenhet, och kan tänka mig att vi är halvdöa på lördagen - men skam den som ger sig! 
 
 

Sov gott lilla nallebjörn.

 
 
 
Jag är hemifrån och jobbar ca 14,5h nu nästan varje dag. Jag stormtrivs, å känner ingen trötthet förrän jag kommer hem, å när jag kommer hem, lägger jag mig i soffan.
Sen säger det bara: Duns!

Midsommar

 
 
Midsommar ja, hehe =P

Vi hade planerat massa saker, ställt två klockor. Men kom vi upp för det? 18 skulle vi va hos Kajsa, efter fyra vakna vi. Hua, dagens planer var bara att sopa och vi fick göra det bästa av situationen, dvs promenad med hundarna å sen en frukost  med filt på balkongen.


 
 
 
Gla midsommar på er! ;)
Visa fler inlägg