Mina <3


En råtta - ett skadedjur/ eller människans bästa vän.
Jag har vart inne i ett råttmode i ett bra tag nu, följt kullar, studerat, och funderat på vad jag vill ha.
Jag saknar mina råttor något innerligt mycket, dom var mina hjärtan, mina allt. 
Jag kommer att skaffa råttor när vi flyttar till huset igen.

Blir så himla ledsen när flera på facebook lägger ut bilder på en råttfälla där en av det sötaste djuren i världen ligger stendöda med en metallgrej över nacken! Det är förskräckligt, vidrigt på alla sätt å vis att se för mig. Folk som inte har mer förnuft under pannbenet vet nog ingenting om råttor/möss över huvudtaget! Dessa små underbara gnagare betyder väldigt mycket för mig, och tänk om jag skulle lägga ut bilder på döda hundar, och vara glad över det, som om det skulle tycka det skulle vara roligt då? 

Så ni som skriver o lägger ut sånna bilder, ni har ju ingen känsla inombords över dessa djur överhuvud taget.
Mina råttor kunde massa trix, just nu tittar jag på uppfödare som både tränar å tävlar agility med sina små.
Dom sov i min säng och det var jättemysigt att vakna brevid dessa små, som gäsper stort, pussar på mig o sen går in i sin bur för att kissa. Efter det gick vi upp å åt frukost, hade med mig dessa överallt i min luvtröja där dom satt så fint. Dom har extremt stor intelligens o man kan lära dom precis vad som helst, jag tränade dom precis som jag gör med hundarna, fast med mindre godbitar förstås ;)

Saknar er något så förskräckligt, mina älskade <3

En smygtitt på huset.

Smakprov av vad vi pysslat med sista veckan, dvs måla, måla och sen målade jag lite till, tapetserat, spraymålat, druckit hinkvis med cola och ätit alldeles för mycket gooo mat! Det är inte lätt å banta när man har småbarn, eller rättare sagt det är omöjligt! När man är helt slutkörd och ingen mat iordninggjord, så får man rätt stort sockersug, eller man måste ha socker för att ens orka med vardagen, hur lever man annars?
Efter att ha jobbat hela veckan med huset var det rätt gött med helg!

Så himla tacksam för all hjälp vi har fått med våra små godbitar, otroligt skönt att få vara hemma o mysa med dom nu. Vi bara vilar just nu. (host host försöker menar jag ) Tills nästa veckan, fast vi har en grej inbokad för att få lite kvalitestid. En föreläsning i Töreboda för Per Jensen, en hundföreläsning som är gratis! Klart man måste passa på!

Handtagen har krånglat som fan, inga kom ifrån Skåne, så nu får vi det levererat från Stockholm, tackar så ytterligt för det :) Svåra saker att få tag på helt klart ;) Våran efterlängtade lampa till köket har iaf precis anländit. Nu blir det fint i köket!

Förövrigt bor vi bland flyttlådor, gamla matburkar och en o annan hårtuss som Saiko så fint lämnar efter sig.
Men vi lever, oh ja. Det känns! ;)
Kom ut till garaget där husse busat på golvet. Svårt att hinna med varann på vardagen känns det som, men vi försöker iaf med småsaker så gott det går.

Hundarna har mest motionerats, cykeltränats och dragtränats nån gång per dag!
HEJJA MUSKLERA!

Livet leker

Tog in nya leksaken, mina galenpannor älskade den förstås!
Mycket kort på barn, men som ni ser så finns faktikst både Emo och Saiko med på bilden i var sitt hörn ;)
Ru ligger o surar i soffan för hon inte fick mattes krubb!


Visa fler inlägg