Ridning å läkare

Det går framåt. Jag verkar läka ihop fint efter operationen. 
Så fort jag kom därifrån har jag haft några fler dejter med kiropraktorer, läkare, osv. Så nu äntligen har min läkare och rematuolog fixat en MR röntgen åt mig för ländryggen. Skamm den som ger sig!
 
Så nu är det bara knäna å en ny migränmedecin jag vill ha sen kan man nog plocka ihop mig till sist.
Jag är en trasdocka från topp till tå, å även om parningen om mig var välplanerad fick jag nog det sämsta generna av de två världarna 😂
 
Helgen tillbringar barna på hästar, å det har nu även börjat trava båda två! Älskar dessa två ❤
 

Slut

 
Idag är en sån där dag. Känner mig totalt slutkörd.
Vet ni vad jag gjort idag? 
Legat i soffan non stop förutom en promenad med dogsen.
 
Helt sjukt hur hjärnan spinner iväg på kvällarna, jag planerar massor, plocka svamp, lägga spår, börja träna hundarna för just då. Känner jag mig så redo! 
 
När klockan ringer å man gett barnen frukost å skjutsat dom till dagis kommer jag hem. Totalt slut. Lägger mig i soffan, ställer klockan på en timme. Vaknar inte förrän halva dan gått. Totalt slut. Ligger i en knepig vinkel men alldeles för trött för att byta ställning. Känner mig sugen på nått men är för trött att ens röra mig fyra steg till köket. 
 
Efter om och men får jag i mig något. Tar hundarna på promenad. Efter alla intryck landar jag i soffan igen. För trött för att ens andas, tills reflexen hoppar igång å jag tar ett djupt andetag.
 
Idag är en sån dag. Idag är jag helt slut.

Uppdatering

En vecka innan operationen gav min rygg upp, det visar sig att hela höften och en lång bit upp i ryggen är helt sne så att jobba var inget att tänka på. Operationen gick bra, trotts att andningen inte riktigt ville komma igång efteråt men det löste vi med lite syrgas. Har sovit näst intill konstant. Men snart är väl jag på banan igen. 
 
Hundarna ligger fortfarande på is men jag längtar så tills jag förhoppningsvis kan springa igen med Ru.
Hon är så värd allt så som dom har ställt upp på mig det senaste året. 
 
Längtar till hösten å att få kunna andas igen!
Några få bilder på veckorna som gått 😊
 
 
 
Visa fler inlägg