En grym helg!

 

Vilken grym helg det har varit, hundarna har presterat sitt allra bästa och jag är så stolt över dom.
I Fredas hämta vi hem vår nya kisse Ställa, och hon ramla in här i flocken som inget annat. Åh vilken underbar katt, så jäkla snäll, och trygg! Hon går här å trallar omkring, stryker sig mot hundarna, sover i våran säng och bara är allmänt nöjd med livet. Tack Lena, för denna underbara katt! Vi hoppas hon kan bli en riktigt bra jägare framöver!
Vi har hunnit med att omvandla det föredetta köket från kallt sjukhus sovrum till världens mysigaste! Tapeten och färgerna är perfekt. Atmosfären likaså. Nu fattas bara lite små detaljer men det blir den sista finishen! Sen kommer jag stormnjuta varje gång jag ser vårt sovrum!

På lördagen skötte sig Team Svart från Lidköpings Bk med bravur av det få tillfällen vi har tränat, till att komma 3a på DM i Bruks! Fick ett sånt endorfinrus av hela grejjen att så fort jag kom hem letade jag brukstävlingar, för en appel borde man väl klara, men alla tävlingar är slut för i år. Besvikelsern övertog inte mitt endorfinrus av tävlingen så jag var glad ändå. Dock så hoppade hela avgasarröret av när jag var påväg hem, och jag fick ringa Johan och säga att... du får nog komma hit och hjälpa mig, jag står mitt i urskogen nånstans mellan skövde och tidaholm. Han åkte med detsamma, men det tog ju sin lilla tid, så jag och Emo hann med att städa bilen, gå en promenad, och sätta oss i skogen och pinka tillsammans. Nöden har ingen lag sägs det. När husse kom så fick jag lite riskakor och äpple, känndes gött då magen gått på tomgång under hela dagen. Tack hjärtat!
 

Söndagen åkte jag och Kid och genomförde ett BPH. Är så glad och stolt över min livsglädjespridare gjorde allt med bravur. Sammanfattningsvis. En levnadsglad, social tjej, skottfast och trygg. Bättre kan de väl ändå inte bli?


Även min grymma valpköpare Helene gjorde ett jättefint BPH med godkänt resultat denna dagen också! Så nöjd över mentaliteten på Rus avkommor. Det är helt underbara <3 Åh sen att hon är galet snygg, ja det fick dom på köpet! ;)
 
Kvällen avrundades med middag för hela familjen hemma hos Sussane med familj, åh vilket middag. Jag är så mätt så jag vill kräkas typ. Ja då var det minssann gott!

DM och ny katt!

 
 

Dags för lite uppdatering.
 
 
 
Eftersom vi blev inringda att köra lag DM i bruks, så har jag gjort så gott jag kunnat. 2 träningstillfällen har getts, och Emo verkar pigg, glad och lättlärd, vi fick ju börja med att köra framförgåendet. Vi har nu gjort det exakt tre gånger totalt. Så tills morgondagen hoppas jag han kommer ihåg våra få repetioner ;) Skämt å sido. Jag hoppas det kommer gå bra, hunden är i fin form och matten hon är tjock som en julegris. Men vi gör så gott vi kan och rullar oss igenom lydnaden godkända eller inte :) 

Katten Stina har inte kommit hem eller synts till och idag hämta jag Ställa. Jag hoppas hon kan bli en bra råttjägare till vintern då mössen trillar in. Hittade en i hundarnas vattenskålar i rastgården så dom börjar nog komma nu. Lite småhemskt att det drunknat där i.

2 kaninbebbar har flyttat till sitt nya hem och dom har det så bra!
Våran anka Anders har flygit sin kos, och Johan har vart ledsnare än ledsnats. Vi tog han ju från ren misär då han knappt hade några fjädrar och var allmänt tilltuffsad. Hos oss fick han utrymme, ankkompisar, bra mat och hans fjäderdräkt blev bara vackrare och vackrare för varje dag, jag trodde faktiskt inte han kunde återställa sig helt. Men det kunde han, och flyga också tydligen. Vi har letat och letat. Åh gråtit och vart oroliga. Livet är hårt ibland. Väldigt hårt.
 
Har jag tur kommer det en älgleverans idagarna, alltså rester typ. Som ska styckas och packeteras. Snart känns det som man kan ge hundarna en mer varierad kost, anka, kyckling, fisk, kanin, älg osv. Men dom får torrfoder ett mål och dagen också. Hoppas kunna Barfa katten i framtiden också. Får se om det går :) Annars får hon barfa sig själv med möss ;)

Jag vill

Hej.
Jag önskar mig en myskhona, till våran myskdrake Anders.
Jag skulle vilja ha två islandshästar, iaf en, och en nordsvensk.
Jag vill föda upp mudi. Korthårig hh är intressant som tävlingshund, och jag hoppas på att Kid kan bli en bra avelshund. Jag vill föda upp och ha många kaniner, som sällskap till mig och min familj, till mat både till oss och till hundarna. Jag vill föda upp kycklingar på liknande sätt. Jag vill ha många höns, vill sälja ägg på ett verklighetstroget sätt. På ett sätt som är fint, för oss alla.
Jag vill hoppa fallskärm, tror jag. fast jag är rädd. men vill ha en annorlunda känsla att falla till marken på.
Vill flyga ett segel flyg. Ett vanligt flyg är för läskigt, jag tror att det kommer bombas, eller att det störtar. Jag vågar bara inte. Vill inte.
Jag vill åka tysklandsfärja och dansa hela natten.
Jag vill bestiga kebenkaise med hundarna vid min sida.
Jag vill ha en EGEN gård. Min gård, köpes. Ni vet.
Jag vill plantera blommor nästa sommar.
Jag saknar Stina och hoppas hon kommer hem snart.
Jag vill ha får, getter och grisar och en robotgräsklippare.
Jag vill köra vattenskooter igen. Jag önskar mig en alldeles egen.
En egen agilitypark där jag kan träna när jag vill.
Jag vill ha nakenmarsvin. Jag vill bli egen företagare.
Jag vill ha magrutor och en robotdammsugare.

Klurar påt.
 
 
Visa fler inlägg