UtställningUtställning igår. 
Rus debut i unghundsklass och det gick med bravur, hon vann den klassen med första pris och hp!
I bästa tikklass så blev hon placerad 3a. Domare tyckte väldigt mycket om henne, och älskade hennes temprament och attityd, hon fick kanon kritik men det kommer upp på hemsidan så fort jag orkar uppdatera! ;)Emos första debut någonsin och han kör på storslam!
Kamma hem både första pris, hp samt BIR, i gruppfinalen så kamma han hem första plats å blev där med också BIG1. Sen inne i bäst in show, sålla dom bort hund efter hund, tills det bara var fem kvar. Vi hamna på en tredje plats och blev BIS3! Så jäkla kul, då Mudi tydligen inte brukar placera sig så mycket i varken off som inofficiell tävlingar!
Sen att jag var nervösare än tåget var en annan sak, jag behövde tydligen inte bara en, utan 7 medhjälpare ;) Tack Pauline, Johan, Ronja, Ida, Jennie, Fredrik, Kajsa, och Mikkan för all stöttning och hjälp med hundar hit o dit! Ni är guld världa!

På kvällninga slappa jag hemma hos Linn, hundarna tog sängen  medans vi fick ta golvplatsen.
 


Gokväll!

Ännu en hunn dö.

Nej jag har varken bulimi eller käkat flera paket av laxeringsmedel, även om det verkar va så.
2 dagar har jag legat magsjuk nu. Jag behöver både jobba, och sen ska jag debutera Emo och ställa ut Ru i helgen. Jag måste bli frisk. NU! Har massa att förbereda.
 
 
 
 
 
Vännen Frida har förlorat sin Hutch, genom att nån bonne har skjutit ihjäl han pga att han trodde de var en varg. När ska svenska männskligheten sluta skjuta våra stackars hundar och vargar och istället ägna sig åt att hitta ett vettigt stängsel som håller rovdjur borta, eller för all del skaffa er en rejäl boskapshund som gör sitt jobb!
 
Så slipper våra dyrbara vargar lida, eller våra älskade familjemedlemar bli av med skallen.
 
En kompis till mig har över 2, kanske 3m höga inhägnader, eltrådar samt rejäla hundar å dom har då fan inte blivit av med några får? Märkligt!? Ansträng er lite för helvete!
 
 
 
Jag förstår att det är jobbigt. R.I.P Finaste Hutch! <3
 
 

Wii

 
 
Man blir liksom lite extra glad när man får ett medelande:
 

Skaraborgs Distriktets Tävlingssektor i samarbete med studiefrämjandet hälsar dig välkommen till Lydnadsdomarutbildningen.

 

 

 

Woop woop here we go!

Visa fler inlägg