Tävling

 
Vädret gör sitt! Det har verkligen varit varmt idag, solen gör mig på bra humör, och kvällspromenaden var sval o lugn. Ni kommer inte kunna tro vad jag har fått för mig, men jag har hittat på något riktigt tokigt!

Jag brukar aldrig gå ut på en tävlingsplan utan att vara redo, men nu är det själva känslan som gör det väldigt spännande! Hipp happ så har ja nu anmält alla TRE hundarn till en rallylydnadstävling, Saiko i fortsättning, och Emo och Ru i nybörjare. Bara några veckor kvar. Så dags å börja träna nu! Saiko har jag förväntningar på, även om vi inte tränat rally på nått år, å Emo ska bli kul å se vad han går för, han är ju trotts allt väldigt ung. Å Ru vet jag inte vad jag tänkte på när jag anmälde, hon har förtillfället knäck i örona, inväntar löpet som skulle dratt igång nu!? 
 
Jag tycker inte rallylydnad är specielt svårt, det är liksom ingen sport jag skulle bli överimpad på om en hund klarar. alla hundar kan klara det. känns det som. eller så har jag tagit vatten över örona... =D Haha!

Påsk

 
Påskafton.
 
Börjar dagen med att förklara för Emil vad ett löp är, blod som rinner ut ur. ehm? trudeelitutten. Sen har Ru fått ett viltspår ala barnstörning delux! sen slänge jag ut ungjäklarna i skogen så Saiko fick fyra riktiga bra sök skick! Emo fick träna kroppskontroll och muskelatur med unge i träd med leksak. Ru har tränat nån form av lydnad med emil o elias. Sen för att kolla vilka kläder jag skulle ha på mig själv så fick Elias vara mannekäng med klännningar, och lösbröst ala handdukar
 
 
Sen fick jag sju helvetes ångest, men den gav sig när Mikael ramla in, och vi drack och hade jätteroligt!
Åkte raggarbil till folkdansen, å dansa natten lång tills bena vek sig.
 
 
Idag har jag fått känna att jag lever, pjuh! Agilityträning med min släkting som kom ner från stockholm, var trevligt i det fina solvädret. Men nu känner jag inte för så mycket mer idag, så glad att jag är ledig inatt!
Visa fler inlägg