Rus valpar!

 
Rus valpar har kommit, 4 små liv <3
Egentligen kan jag skriva ett jättelångt inlägg om detta, men jag orkar inte för tillfället.
Hon fick 6 valpar, 2 togs bort. 

Så fyra välskapta pojkar har hon fått fram, fyra små änglar, fyra pojkar som betyder väldigt väldigt mycket för mig. Tre nakna hanar och en helt gudomligt vacker powderpuff pojke. Detta är Rus sista kull. Sorgen över att det inte blev någon efterlängtad flicka, gör givetvis att vi har beslutsångest deluxe...
 
Vi ska inte ha någon mer hane, men dom är ju så fina. Allihop. Som besatt sitter jag i timtal och bara tittar. 
Ru är så himla duktig! Och jag är så himla stolt över henne. Denna gången skötte hon alltihop själv, sån skillnad från förra där jag fick typ göra allt. 
Hon lämnar inte deras sida en sekund (om jag inte tvingar ut henne på kiss/bajspauser)

Alla mår vilket fall väldigt bra och det är det viktigaste.
Alla valpar har ökat massor i vikt på bara två dygn. Det är ett gott tecken.
Åh vilka ljuveler, ni anar inte <3
 
 
 
 

Inskolning och dagar som gått.


Inskolningen har börjat, och jag tror vi har världens praktexemplar till barn när det kommer dit. Allting har verkligen gått över förväntan. Dom är självständiga, nyfikna, käkar och sover som dom ska. Dessutom så gudomligt snälla mot de andra barnen. Vi börja lämna redan igår, och fick ett samtal att de går jättbra och att vi kunde komma vid två och hämta dom. Idag lämna vi dom på morgonen, dom blev ju så klart jätteledsna, men efter en kvart - tjugo minuter fick vi ett sms, att dom blev ledsna när vi gick men nu går det jättebra.
KÄNNS SÅ SKÖNT! Så vad gör man då när man väntar på att få komma o hämta barnen? 
Jo man passar på att göra Ru fin och snart ska hon få ett bad, alla hundarnas klor klippta och även Saiko tassar har fått en makeover, såååå fina nu! Här nedan kommer lite bilder från dagarna som gått!

En korthårig Collin, kan erkänna att jag saknar deras långa hår jättemycket, men det gör det iaf enklare för dom på dagis!

Emo med sina KM priser

Förutom hundar och barn, gillar jag och johan att odla saker, det vi är mest stolta över att det kommit fram och verkligen tagit sig bra är några auberginer! SÅ häftigt! åh gott!


Valplådan är skurad och klar och nu väntar vi bara på våra småttingar, som kommer när som helst! Men mest troligast i helgen <3

Våra  råttbebbar växer så de knakar!


Linn och Martin har äntligen flyttat hem från Gotland, dessvärre åker dom redan på måndag, till Vietnam, Kina, osv... :( Suck. Men vi har hade de så mysigt igår med nybakta scones, marschmallowsgrillning framför idol. Får ta vara på det. 
 
Visa fler inlägg