Helgen


Det roliga med barn, att man verkligen ibland kan längta tills de är läggdags, för att man själv är så trött. Sen när barnen väl somnat, går jag varje natt in till dom för att bara sitta å titta på dom, för dom är så fantastiskt fina :) Småtokigt de där :)


Helgen har vart bra, fredags ägna jag kvällen åt att va tävlingsledare, lite ringrostig men gick över förväntan bra!
Lördagen åkte jag, johan o barnen in till stan, träffade Jessica, tog en fika, och letat paket åt Emil och Elias och sprang över ett par charmiga kalaskläder som vi bara va tvugna att köpa! 

Kom hem, visa Jessica huset, sen fick hon förstås träffa alla råttor, o hundar, o sen blev de grillat!
Kvällen vankades de kalas för alla muggar!

Söndag åkte jag till Skara Bk för lite lydnadsträning, åh hem å fira mig på min alldeles första "mors dag!" Hihi
Mamma ringde även också o ville komma med paket till Emo som fyllde år förra veckan.
Min mamma är verkligen världens bästa mamma, grattis på mors dag!
Tänker på alla runtomkring sig och är så ödmjuk o snäll, min älskade mamma <3

Blev även pizza aka Johans önskemål. Så nu mår jag typ gör illa... Men gott va de :)
Gick ut för en snabb lydnadspass på kvällen och fick en fin känsla och bra attityd, något jag inte riktigt lyckades med förut.

Men men nästa lördag är det lydnadstävling, helgen därefter rally, helgen därefter utställning, och helgen därefter GULDAGILITY! Kommer bli asnice!

 

helgen

idag ska jag vara tävlingsledare, samtidigt som vi håller sm i räddning! kommer säkerligen va fullproppat å en smula stökigt men ska göra så gott de går! vill verkligen va med å kika på smset när det ändå är på hemmaplan. Helgen är verkligen full!  
får vad man hinner me...
Baka världens goaste bullar igår mmmmmh!
fick till ett lydnadspass med fokus på högersvängar, måste bli petfecto!!! 

Emo 3 år idag!

 
Emo 3 år idag!
Jag skulle absolut inte ha en strävhårig hund, deffentivt inte krullig, och över min döda kropp att en hane skulle komma in i min flock igen. Dessutom bodde jag hemma hos mina föräldrar där de inte fick komma in en till hund.

Här står jag tre år senare, med en krull, strävhårig hanhund. Som är en av dom bästa , trognaste och absolut pålitligaste hund jag träffat. Visst gjorde jag inte vad mina föräldrar sa, åh tänkte iskallt bara på mig själv när jag en dag släpade in den där lurven i vårt hem. Om mina föräldrar blev chockad ja? Om dom trodde de var min hund när jag kom med han? Nej. Men allt gick bra, vem kan motstå en sån charmknutte? :)
Emo är enkel, okomplicerad, och ställer sällan till med något. Han är klok som en bok, och vet vad som är rätt och fel, han är flockens lilla polis. Hundarna ska sova i sina bäddar om natten, och nåde den som går fram till råttorna å tramsar! Han vet vad man får och inte får.

Han är också den som är gudomlig med alla djur, jag litar på honom blint i alla de situationerna.
Visst fåren i hagen ska vallas, och visst är han något het, men i övrigt. Balanserad blandad med explosiv beroende vad vi tar oss ann.

Han var tilltänkt till avel och tävlingshund. De sistnämnda gör han riktigt bra! De först nämnda har vi inte riktigt fått till än. ;)


Grattis charmigaste du, på din dag! Tiden går så fort...
Visa fler inlägg