Års resumé.

 
 
Årets tävlingar är nu över så nu kan vi sammanfatta 2016. Tiden går fort. men lite har vi hunnit med iaf :)

Saiko
Saiko har fått debutera i rally lydnad avancerad klass och har fått ett godkänt resultat därifrån.
I Agilityn har han gått väldigt bra i år för dom få tävlingar vi har tävlat.2 pinnar i hoppklass 2 samt en pinne i agilityklass 2. Han har  numera bara en kvar i vardera klass tills vi tävlar trean!
KM agility: 3a

Emo
Jag och Emo har gjort många fina nollade lopp i år men har precis kommit utanför pinnplatsen alla gånger så han har faktiskt inte plockat en enda pinne. Snopet.
Vi har även gjort några få starter i lydnad men snubblat på målsnöret även där. Så endast 2a pris.. där ock.
Samma med rallyn, nån poäng ifrån i avancerad klass.
KM Agility 5a.

Däremot var han med på lag DM i Bruks och vi kom på en hedrande 3e plats.
KM i bruks, 4e plats.
KM i Lydnad. 4e plats.
KM i Rall

Ru
Ru har plockat nåra pinnar och flyttat upp sig till klass två i båda hopp och agility.
Hon har även gjort flera fina nollade lopp men som inte räckt till pinne.
Hon kom 2a på DM Agility.
KM i rally , 4e plats med 94p.
KM Agility, 2a
 
Kid
Kid har genomfört ett godkänt BPH.
Ställts ut en gång med Excellent och fin kritik.
Debuterat i rally med icke godkänt resultat på sin 10månaders dag och tagit sig runt sin första blåbärstävling i agility. Men vi ser fram emot 2017!
 
 
Sammanfattningsvis så ser man att resultaten inte är dom bästa detta året,och att vi inte hunnit med å tävla alls lika mycket som andra år. Men tiden kommer. Vi laddar om för år 2017 med lite nya grenar som viltspår. Och vi hoppas kunna hinna med lite utställningar, lydnadstävlingar, rally, lydnad och givetvis en jävla massa agility!

Häjj så länge!

Agilitypinne!

 
 
Så är även denna helg över. Det går så vansinnigt fort och jag önska ibland att helgerna kunde vara liiiite längre. 
I helgen har Skåningarna kommit upp för att agera barnvakt så jag och J kan åka å tävla.
 
Efter ett otaliga sömnlösa nätter med barnen var det rätt (skönt ska jag inte säga) Men Roligt att få komma iväg å göra något, även om det innebar att klockan ringde 05,00 och man insåg att man typ fick somna för 30 min sen... Småbarnsliv och tävlingsliv i ett.

Helgen har erbjudit många fina felfria lopp av varje hund vi har haft med. Tråkigt nog så räckte inte alla lopp till nån pinne även om hundarna var felfria, förutom ett med Saik. Nu har vi bara en pinne i varderaklass innan vi också kan kämpa om SM pinnar!
 
Vi har träffat våra fina, tokiga agilityvänner, skit har snackats, och onyttig mat har inhalerats tills förbannelse.
Både jag och J fick många skratt å hade så roligt! J tävlade ju Emo denna helgen, åh jag Saik,vi bytte alltså hund.
Promenader i skogen, funderingar om hundar, hundraser och allt därimellan som kan snackas om hund.
 
Nu är vi nöjda och klara för det här året, summering kommer senare.

Just nu ska jag bara försöka ta det lugnt, (efter lite kaninvak, "bebisar på g", höns, ank, rått, och hundmatning)
För kommande veckan så blir det tufft på jobbet, då 90 träd och miljoner buskar ska planteras.
J ska va hemma med barnen och lulla omkring här på gården i vanlig ordning, men om några veckor börjar han sitt nya jobb! Vi hoppas ev att kunna få en vecka tillsammans innan han börjar. Hela familjen.
 
 
Ps. Dedär julstöket skulle jag börjat med i augusti så jag hann med.

Snö och helg

 
 
 
 
 
Ännu en helg vandrar mot sitt slut. Det har blivit storstädning i ladugården hos alla våra 12 kaniner. Flera utav dom väntar smått inom kort. Så vi vill ha storstädat innan dom små liven anländer. Även höns och ankhuset har fått bytt sitt strö.
 
Kid har fått testa på sin allra första DW runda. Hon brydde sig inte nått om kedjorna ibak och allt gick som på räls. Kändes som de tändes en livsgnista i henne när hon fick köra DW, hon är faktiskt lite låg nu på vintern och det skär lite i hjärteroten. Men Saiko är överlycklig över kylan och tillbringar många av dygnets timmar i snön. Han älskar det. Han blir liksom lite ung på nytt. Han fick även prova på att dra barnen i pulka, vilket han gjorde utomordentligt bra, tills det kom ett litet gupp och pulkan faller åt sidan, och ett stycke unge med icke bra vintervantar börjar skrika. Då var det bara att vända hem igen. Ru har också fått kört DW. Hon älskar det som vanligt, och var den som var mest taggad på denna promenaden. Emo ja. Det blev bara snöpulsande i djup snö för hans del. Men det duger gott.
 
Katten Ställa har fått ute för andra gången, men det var första gången hon fick se snö. Allt är intressant. Hon var med när jag lassa halm och skutta omkring bland alla hö-balar. Sicken brud asså!
 
 
Idag har det vart Fars-dag, och det firade hemma hos min far med Taco middag, med Glasstårta till efterrätt. Det var mumma!
Visa fler inlägg