Onödigt dravell.

 
 
Nu kommer ett sånhäringa onödigt blogginlägg.
Men måste bara få säga det, en av mina nya dikter ligger på topplistan nu vilket är väldigt kul!

Johan har både städat hos fiskar, råttor och höns/ankor/kaniner denna veckan så nu slipper jag!

Vi laddar för DM Agility i helgen, vi vilar oss i form bokstavligen. Har inte vart på klubben eller tränat något hemma på hela veckan. Men någon utav hundarna. Har bara blivit promenad och lek. Jag har passat på att lägga mig tidigt i två dar, och det var välbehövligt. För dom andra dagarna har jag och J haft tevespelsmaraton. Åh lär förmodligen ha det i helgen också då vi blivit besatta. Vi skriker, hoppar, trycker, skrattar, blir sura på de där jävla tv spelet. Har jag sagt att jag älskar tv spel?. ;) 
 
Nåväl. Våra småkycklingar som eförsig har vart rätt trevligt att ha gå lösa omkring i vardagsrummet är snart dags att flytta ut till sina nya mammor och äldre syskon. Men när buren är tom har vi bestämt att plocka in lite kaninbebbar i den så länge, tills vi ska lämna tillbaka buren.
 
 

Agilitytävling!

 
Vilken tävlingsdag!

Som vanligt leverarade Lidköpings BK med gudomlig priser, så det är alltid roligt att tävla för hemmaklubben!
4 påsar foder, ett regntäcke, flertalet presentkort, choklad, tuggben till odjuren och säkert något mer jag redan glömt. Hundarna presterade på topp minsann!

Emo vann båda sina lopp i helgen!
Ru gick med vinst i ett av loppen!
Saiko gick bra. men diskade sig. Hunden går bra, husse tänkte lite fel bara ;)
Har även debuterat med Kid.
Hon var snabb som satan, och det blev några missar så vi diska oss i båda loppen men tog oss igenom banan med fart och glädje!, hon höll ihop bra utan att springa ärovarv hela tiden ;) 

Numera bor även två andra kineser hemma hos oss en vecka, och jag fick äran att debutera med All you wanted Bride of Chucky "Jodie" Och vilken pingla, snabb som satan och mycket snabbare än mamma Ru. Kommer defintivt bli något bra av den tösen, eftersom vi inte hade tränat ihop hon och jag nån gång så var min enda förhoppning att hon skulle få ha en bra och rolig tävlingsdag, och det fick vi! För vi kamma hem både en 2a placering, och en 5e placering!

Min andra valpköpare Johanna med Trick körde även dom blåbärsklassen, och kamma hem två stycken 4e placeringar! Kan inte säga annat att man blir bra stolt!

Ord och meningar

 
Barnens språkutveckling har verkligen tagit stormfart. Visst har dom kunnat säga det mesta ord nu för tin, men den senaste veckan nu är det också även långa meningar. Tycker det är så skoj!

Skönt med helg, och skönt med tävling på söndagen.
Det betyder lugn o ro. Vi går upp när vi vill, äter god frukost.
Ungarna hjälper mig att mata hundarna. Sen går vi lugnt ut med "äggkorgen" och letar efter ägg. 
Släpper ut höns och ankor, så dom får ströva fritt på gården, även våran Kanin Douglas. Sätter oss ner, leker lite med en boll, klappar på de djur som kommer fram. Går till kaninerna och deras ungar, matar dom, åh bara sitter. Gosar, myser. På grusplan rullar bobbycaren fram med ungarna på. Jag tittar, ler, tar in. Varenda rörelse, varenda chest, varenda ljud, varenda andetagen. Johan sitter brevid mig i gräset, vi säger ingenting till varann utan bara är.
 
Går in, slänger oss framför en film med råttor och hundar lösa i vardagsrummet. Vilar.
 
Tar hundar och barn på långpromenad, stannar upp, tar fram en gångsgrillen, grillar lite korv.
 
Väl hemma läser jag en bok för barnen,
blandat med att stutsa omkring och dansa på vardagsrums mattan till musik.
 
Om några timmar kommer Helene hit med Bosse och Jodie. Dom ska stanna här en vecka. Jag har inga problem att gå med sex hundar och en barnvagn samtidigt. Ibland känns det till och med som att jag skulle kunna ha grannens ouppfostrade jakt hund i höger handen ock, men man behöver ju inte överdriva.
Visa fler inlägg