SegmuppDet är lite "mö" nu som vi västgötar säger!

I fredas var de jobb. Upp kvart över två och kom hem runt halv 7, ut med hunna - hopp i säng!
Vakna 12, tog en fika. Å sen åkte jag iväg till Carro så hundarna fick leka o rusa av sig de värsta.
Sen blev det jobb på mc donalds 21-03.

Lördas. Sovit ehm? 3-4h och upp i ottan för att vara tävlingsledare på årets sista arrangerade lydnadstävling på Lidköpings Bk.
Efter sisådär 6-7hundar var jag tvungen att sätta huvvet på högvarv för att orka med... Christina undra om jag behövde en rast - men vi kör på! Å personligen tyckte jag att jag lyckades galant! Jag Pressar mig alltid till de yttersta, och min psykolog säger att jag alltid är för hård mot mig själv. Han gnager det ända in i benmärgen. Jag slår dövörat till....

Jag vill inte göra fel, jag hatar att göra fel, kanske är jag lite av en perfektionist när det gäller mig själv och hur jag ska göra/beté mig?..

Iaf så var jag bjuden på halloweenfest på lördan, var trevligt fast jag inte stannade så värst länge. Å inga halloweenkläder hade jag heller, värt? Gå på halloweenfest utan att va utklädd :P

Söndag. Ömn ömn.

Fy vilket tråkigt o kasst blogginlägg! HAHA
Så jävla bra! :P

Kort update.

Tränat idag Saiko höll igenom hela tvåans program. Med belöningar förstås. De var länge sen han höll så länge. Var riktigt energikick! Jättekul! Pi fick inte köra så mkt, men det gör inget. Hon får så mkt tid annars.

Ska vara tävlingsledare för lydnadsklass 1 i helgen. Ska se till att vara väl förbered.

Big update.Ni förstår nätet har kraschat
(hur fan stavas det?) Efter över en timme i telefon med 3 insåg dom att vårat när var caput! Finito! Ni får skicka in det så vi kan reparera det. Jag förklarar för dom att vi är tre i den här familjen som är beroende av det här internetet. Då kunde vi få åka en 2h bilresa och byta ist!? Haha. Ironiskt? naj. Mamma ringde tillbaka å sa upp skiten. Fittnät!

Nåväl hundarnas tränings/tävlingsplaner har krashat totalt. Irriterad o fuckt up på mig själv som fan. Tog ledigt från jobbet och har tränat allt i minsta detalj till denhär jävla skittävlingen som jag hade hoppats på att bli årets sista så jag kunde gå över till viltspåret. Så jag var så nöjd när jag dan innan gick o la mig 8 (händer aldrig) sover ut, ÄTER FRUKOST, och gör iordning hundarna, åker dit i tid. funderar varför ingen är där? Ringer dom som annordna lydnadstävlingen för att fråga om jag hade missat nått? Ska ni inte ha tävling här idag? Då får jag till svar nej den var igår, och vi saknade dig.

Ursinnig var jag på mig själv
. Suttit i bil två timmar för en ynka promenad. Å lite sunt förnuft så tränade jag inte hundarna i all känslosvall som sköljde över mig just då. Så det var bara å bita ihop, sätta sig i bilen o åka hela vägen hem igen. Life sucks somtetimes. Å därmed försvann mina planer för viltspårschampionatet som jag INTE kommer hinna ta i år.
Å eftersom jag har träningsplaner vecka för vecka så finns det helt enkelt inte tid o plats för det just nu.


Har börjat jobba en del nu, funkar hittils bra med hundarna. Å dom älskar mig lite mer än innan. Dom avgudar min nya härlig doft från mc donalds. Jag spyr snart av stanken. Huvudvärk har jag som fan. Men jag ägnar mer tid åt hundarna den vakna tiden då jag inte har tid med annat. Dom ska motioneras innan. Jag ska sova. å jag har köpt nån kockelimock medecin på apokeket mot trötthet så jag orkar med dagarna.

Det är hårt. Borde bli sambo med nån. Nån som har maten klar tills jag kommer hem typ? Vore great! :D

Visa fler inlägg