Älvaslaget.

Den siste moikanen är ännu inte dö!


Men snart. sovit dåligt. drömt att Saiko åt råttgift. vakna lipandes. jävla bölgris jag är.Sen får ni inte glömma å anmäla er till mitt lag i Älvaslaget!

Älvaslaget är en brännbollsturnering som hålls varje år (dom flesta lag super sig fulla o...ch gör det till en rolig grej) Kravet är att man måste vara minst 2 killar och 2 tjejer, helst 11 pers eller fler.

har dålig fantasi på vad man kan var för något - förslag?

Kostnad 900kr/lag

ju tidigare vi anmäler ju större chans är det att man får komma med då det är begränsat antal lag som får vara med. bjud gärna in vänner också. Kan anmäla er hos mig!

Förklara hur du tänker.


Jag och fru Albihn <3

Jag gått på stan med Pierre idag. Blev en fika och två linnen för pengar jag inte har. Träffa min kära Albihn på torget. skjutsa henne hem. vi ska ses i helgen. längtar som fan! skulle tränat hundarna idag. blev inte så. tog en spring tur istället. jag dog nästan. Å Pernilla på klubben vill sniffa mina armhålor. det ska hon få. Snart.
Adjöss torsdag!

Tisdag.Sista dagen med Linn. Innan hon drar vidare igen. innan hon går till Spanien. 3-400 mil. hon var nervös. hon behövde mina värmande ord en sista gång. En sista bekräftelse att allt skulle gå bra. Kanske möter jag upp henne på vägen, kanske inte. Men hon har sitt spray och sitt överfallslarm - de borde gå bra. det kommer gå bra!


Jag rullar in på grusplan och Linn har ställt upp hästarna så vi kan borsta dom ute idag. det är en underbar dag. Men den snabba omväxlande tempraturen gör att jag känner en dov känsla av huvudvärk. Jag får hästhår i munnen. det är vår - början till sommar- hästarna fäller sin tjocka vinterpäls.

Vi rider barbacka i enbart klänningar. fottar lite, hoppas ni gillar bilderna :) å tar oss sedan ut på en tur. det är en perfekt dag för en ridtur. Vi galopperar på en raksträcka med solen som steker i nacken. En varm bris drar igenom håret. De var underbart. där och då.
Kommer sakna dig som fan...


Linn.


Visa fler inlägg