Saiko :)Japp i månadas börja ja o mamma på våran diet. Gick väl sådär tills våran Hermankaka var klar. Vi hade ju dock matat han i 10 dar så vi var ju bara tvugna att smaka pån! O FY HELVETES VAD GOD HAN VAR! Läskigt god!

Men å andra sidan så rörde jag på mig ordentligt igår. Flera låååånga långpromenader samt att jag hann med simmet, 40 längder. Duktiga jag :D

De gav iaf resultat inatt när jag skulle upp å jobba. I vanlig ordning vaknar jag tänder lampan och hundarna sträcker påsig o ska med ut. Men nepp, båda lyfte inte ens på ögonbrynet när jag gick. typ. "Gååå å jobba du, vi stannar här". trötta små stackare ;P

idag lämna jag in min semesteransökan. och sista veckan i juli och första i aug tog jag ledigt. tänkte spara några veckor om man vill göra något restreande delen av året. Men förhoppningsvist har jag både flyttat och fått nytt jobb innan dess! :)

Samt att mamma släppte av mig i stan och tog med Pi till mormor på hennes ålderdomshem, där hon fullkomligt ÄLSKAR att vara. Själv tog jag headsettet och Saiko i andra näven och promenera hemmåt. Ganska långt hem så vi vart duktiga idag med :)Fina killen :)Fullt ös medvetslös! :DLove you! <3

Ny helg, ny vecka!


Jo men sitta innan man får gå ut kan dom! :D


Jo vettni, helgen tillbringades hemma i lugn o ro. "nästan". Saiko fick hem en bruttkompis, dvs Ronja kom på besök! Å Chris kom till mig. Fick vi dubbelt upp med tur, både för hundarna o för mig. Härligt att hundarna går så himla bra ihop :)

laga lite mat, kycklingsallad med vitlöksbröd. å sen blev de filmmys :)
hundarna fick varsina råa märgben o smaska på! Gottans!

Kikat in lite tävlingar nu, känns ju väldigt spännande. Dock är vi ju inte så aktiva på träningsfronten, FRÅGA MIG INTE VARFÖR!?

Men nu har jag iaf bestämt att jag ska få träna med en duktiga tjej som har uppe alla sina hundar i elit lydnad, samt spår. Sen ska vi köra lite viltspår också. Kanske får ny insperation! :D blir nog bra. :)

Idag har jag städat i huset. Hela övervåningen tog jag. samt toaletten. Inte mkt kvar nu. Härligt vill lämna skiten bakom mig o gå vidare!

Nunu

Nu nu händer de något! Någon måste bara ge mig en spark i räva så jag sätter fart!
Idag så kom jag hem från jobbet o får börja med att torka piss!
Nä Pi har hållt sig bra och vart rumsren länge, men idag hände en olycka. Iaf gick vi ute på en morgonpromenad och de första Saiko gör är o pissar Pi rakt i nyllet, läckert värre ^^ OR NOT!

Idag har vi vart ute och kört SÖK, Saiko fick 2 skick. Målet var att få raka, att han jobbar hela vägen ut, och bra attityd. Igår körde jag slut honom, DE VILLE JAG INTE IDAG! Å kan itne säga annat än att jag var supernöjd med honom, han hade rak linje, bra fart och jobbade hela tiden. Å han gav allt hela tiden! Vi avslutade där.

Pi fick prova på SÖK för första gången :D. Den lilla rackarn är en bulldozer i snön, vart lite skrajj för att hon inte vill gå ut för hon är väldans mammig, trotts de så ÄLSKAR hon människor o godis ^^ :P Så hon hade en jäkla fart över stock o sten och tyckte sök var LAJBANS!

Viltspårningen har vi inte gjort på ett tag, hämta hem mina klövar idag...

Iaf har jag vart ute i huset och vi plocka ner hyllan, och fixa iordning de mesta. För imorgon har vi hyrt kärra o all skti ska hem! Vart vi nu ska få plats med allt! Hela vårat hus är som en stor garderob med saker... Mummel mummel...

Vill inte lägga mig, för vill inte vakna imorgon. Morgondagen är HAT!
Visa fler inlägg