Snö och helg

 
 
 
 
 
Ännu en helg vandrar mot sitt slut. Det har blivit storstädning i ladugården hos alla våra 12 kaniner. Flera utav dom väntar smått inom kort. Så vi vill ha storstädat innan dom små liven anländer. Även höns och ankhuset har fått bytt sitt strö.
 
Kid har fått testa på sin allra första DW runda. Hon brydde sig inte nått om kedjorna ibak och allt gick som på räls. Kändes som de tändes en livsgnista i henne när hon fick köra DW, hon är faktiskt lite låg nu på vintern och det skär lite i hjärteroten. Men Saiko är överlycklig över kylan och tillbringar många av dygnets timmar i snön. Han älskar det. Han blir liksom lite ung på nytt. Han fick även prova på att dra barnen i pulka, vilket han gjorde utomordentligt bra, tills det kom ett litet gupp och pulkan faller åt sidan, och ett stycke unge med icke bra vintervantar börjar skrika. Då var det bara att vända hem igen. Ru har också fått kört DW. Hon älskar det som vanligt, och var den som var mest taggad på denna promenaden. Emo ja. Det blev bara snöpulsande i djup snö för hans del. Men det duger gott.
 
Katten Ställa har fått ute för andra gången, men det var första gången hon fick se snö. Allt är intressant. Hon var med när jag lassa halm och skutta omkring bland alla hö-balar. Sicken brud asså!
 
 
Idag har det vart Fars-dag, och det firade hemma hos min far med Taco middag, med Glasstårta till efterrätt. Det var mumma!