Döv?

 
Jag famlar lite i mörkret. 
Ru fick en öroninflammation för ca en vecka sen. Två dagar senare var hon iprincip döv. Kunde inte orientera sig, hörde inte när jag ropa å kunde absolut inte gå lös. Läs, jag hämtade henne på alla möjliga konstiga ställen. Hon hörde inte när det kom folk och blev ganska låg givetvis. Jag i min vildaste fantasi kunde inte fatta hur det gick till, mer än att jag hoppades på att det var medecinen i örat som kanske låg kvar så hon inte hörde.
 
Återbesök och inflammationen helt borta, hörseltest visa att hon hör ytterst yteerst lite. Ingen av veterinären hade varit med om detta, att nån enstaka kunde få neurologiska störningar som vinglighet fanns. Att dom blev döva från en dag till en annan var nytt.
 
Jag var van. Att få en väldigt ovanlig sjukdom som SARD och att vakna upp blind var också nytt. 
 
Veterinären tror att hon ev inte tål kortisonet eftersom hon inte fick behålla sitt ena öga. Men inget vet säkert. 
 
Vi diskutera att det går att göra en siktröntken på strömsholm som får reda på orsak, men som inte kommer hjälpa mig med hörseln. Har vi riktigt tur kanske det är borta om några dagar efter att vi avslutat medeciner igen. Har vi otur förblir hon både blind och döv, då jag helt enkelt än en gång får fundera hur hennes livskvalité blir.
 
Jag hatar det här. Har inte hon redan fått prövas ordentligt redan i sitt liv? . Kan inte livet bara få låta henne va. För snälla rara, be att du blir bra, blir självständigt, självsäker igen.
För jag pallar inte det här.
 
Jag kan va dina ögon, dina öron. Om du bara viftar på svansen å säger att det är okej ❤️
Visa fler inlägg