En bloggpaus!

Sista inlägget på ett tag.
Imorgon flyttar vi och därefter kommer de ta ett tag innan vi har internet igen! Kanske om jag orkar, bloggar jag via mobilen, men de inläggen brukar aldrig bli roliga då jag inte vet hur man lägger till bilder!

En suddig bild på våran gård. Som vi längtar!

Vill passa på att gratulera en av mina valpköpare som har ställt ut All you wanted Jason "Froning" i norge, och blivit BIR, BIG 2 ! Såååååå himla roligt! Åh så fin kritik! Verkligen jätte stort grattis! Så himla roligt att det går så bra för er! :)
 
 
Vi söker även en fodervärd åt en chinese crested tik!
Förmodligen en puff, eller naket! Har inte bestämt mig riktigt än. Kravet är beroende på variant, att man tycker om pälsvård om det blir en puff, eller hudvård om det blir naket. Hunden ska ställas ut officieltt på utställningar, gillar man inte det själv så kan jag även hjälpa till! 
Hunden ska även hälsotestas och genomföra bph. Helst helst tävlas eller tränas i någon gren, då det är lite av mitt avelsarbete!

För mer info om fodervärd kan ni maila mig på allyouwanted@hotmail.se
 
 
Förutom detta har vi promenerat hundarna rätt mycket idag då vart så fint väder, har njutit varje gång av fågelkvittret, sjön, hundarna, o min familj :)

Åh så klart lite storkok till barnen igen ;)
Wokgrönsaker i alla dess former, tillsatte bönor, broccoli, couscous, köttfärs och en variant med fisk!
 
 
Vi ses framöver!
 
Visa fler inlägg