Agility!


La mig och vaknade med huvudvärk, efter ännu lite smärtstillande och en god frukost ala husse style så var den övervinnlig! Dags för en härlig dag med agilityträning på klubben! Så underbart att komma ut, träffa en vän, andas frisk luft och träna hund. Dagens plan var en bana med bakombyten, och alla hundarna klara det förträffligt! Och självfallet hann vi med lite hundbus också.

Efter det blev den en brakmiddag på kinnekullegården, först supergod kantarellsoppa, sen lite helgstek, med potatis och någon god sås, och efter det, rödspätta i hummersås med räkor och potatisgratäng. Ni må tro att man kände sig smällfet efteråt. Kunde knappt röra mig upp för kullen där vi skulle sitta o smälta maten i vårsolen.

Ru håller inte tidsplaneringen med sitt löp, hon borde vart igång nu. Men hon kissar överallt och det känns att hon är på G, det gör inget att hon spräckt tidsplanen, det var egentligen ännu bättre så vi slipper krocka och klämma ut ungar samtidigt. Hon är smidig som tänker på mig hon ;)

Älskade hjärtat. <3


 
 
 
Visa fler inlägg