Kid uppdatering.

 
Söndag.
Barnen börjar friskna till, dom har haft en släng av maginfluensa i fredags, inte sådär jätteroligt att springa o byta sängkläder sisådär 4gånger den natten, och springa ner i källarn o sätta på en maskin tvätt och pricken över it, springa ner i duschen med ena ungen och när den var klar så börja andra. Som tur är har dom vart pigga o glada både lör och sön. Men jag kommer va hemma med dom några dagar från dagis.
I vilket fall har vi hunnit förbi stadsparken och matat ankorna, ur händer. Supermysigt, å lekt på lekplats.
När vi kom hem drog vi fram kicken och körde drag med hundarna. Underbart väder idag :)

Lite uppdateringar om Kid.
 
Innan. Hetskäkade hon upp sin mat, eller ja hon tugga väl knappt maten. pricken över it hoppa hon å studsa, å skällde.
Nu. Sitter hon lugnt och stilla, väntar på varsegod. Hon hetsäter absolut inte, utan hon tuggar maten i godan ro.
Hon kissa inne överallt, och de största problemet var väl att hon stresskissa vid hälsningscermonier när det kom hem folk, å hoppa på folk, å ännu värre när vi haft kalas. Idag är hon 100% rumsren, stresskissar aldrig när folk kommer hem och är relativt hyfsad, dvs hon håller sig på marken med tassarna men vill gärna pussas. Helt ok för oss.
Hon var grymt svår att samarbeta med, och självständig av STORA mått. Att kunna ha henne lös trodde jag nästan inte, och inte att träna heller. MEN idag är hon en fröjd att träna med, det går snabbt i alla svängar men vi har ett samarbete. OCH hon kan gå lös utan problem, alltid. Men nu i mellandagarna så har hon börjat få knäck i öronen ibland när hon leker med de andra hundarna, sådärför kommer vi ha långlina på för att rätta till det beteendet.
Hon kunde inte gå i koppel. Idag går hon jättefint i koppel.
Hon stressa upp flocken till förbannelse, och hela energinivån var skyhög här hemma och hade svårt att va still. Idag känns det lugnt och börjar hon att försöka leka med någon av dom får hon gå å lägga sig i sin bädd. Dessutom går hon å lägger sig när hon är trött ;) Det gjorde hon inte innan.

Hon tog mat, och sovplats från de andra hundarna, och hade inte nån respekt alls för nån egentligen.
Det händer inte idag. Åh hon börjar så smått ramla in i en plats.