En smygtitt på huset.

Smakprov av vad vi pysslat med sista veckan, dvs måla, måla och sen målade jag lite till, tapetserat, spraymålat, druckit hinkvis med cola och ätit alldeles för mycket gooo mat! Det är inte lätt å banta när man har småbarn, eller rättare sagt det är omöjligt! När man är helt slutkörd och ingen mat iordninggjord, så får man rätt stort sockersug, eller man måste ha socker för att ens orka med vardagen, hur lever man annars?
Efter att ha jobbat hela veckan med huset var det rätt gött med helg!

Så himla tacksam för all hjälp vi har fått med våra små godbitar, otroligt skönt att få vara hemma o mysa med dom nu. Vi bara vilar just nu. (host host försöker menar jag ) Tills nästa veckan, fast vi har en grej inbokad för att få lite kvalitestid. En föreläsning i Töreboda för Per Jensen, en hundföreläsning som är gratis! Klart man måste passa på!

Handtagen har krånglat som fan, inga kom ifrån Skåne, så nu får vi det levererat från Stockholm, tackar så ytterligt för det :) Svåra saker att få tag på helt klart ;) Våran efterlängtade lampa till köket har iaf precis anländit. Nu blir det fint i köket!

Förövrigt bor vi bland flyttlådor, gamla matburkar och en o annan hårtuss som Saiko så fint lämnar efter sig.
Men vi lever, oh ja. Det känns! ;)
Kom ut till garaget där husse busat på golvet. Svårt att hinna med varann på vardagen känns det som, men vi försöker iaf med småsaker så gott det går.

Hundarna har mest motionerats, cykeltränats och dragtränats nån gång per dag!
HEJJA MUSKLERA!